בית המשפט העליון של האיחוד האירופי קבע היום (חמישי) כי מעסיקים רשאים לאסור על העובדים שלהם ללבוש סמלים דתיים, כמו חג'אב.
(צילום: Getty Images)
עם זאת, בית הדין, שנמצא בלוקסמבורג, כתב בפסק הדין שלו כי על בתי המשפט ב-27 המדינות אשר חברות באיחוד, לשקול אם האיסור תואם "צורך אמיתי" מצד המעסיק. עליהם גם להתחשב בזכויות ובאינטרסים של העובד, כולל התחשבות בחקיקה לאומית בנושא חופש דת.
"איסור ללבוש כל צורת ביטוי גלויה של אמונות פוליטיות, פילוסופיות או דתיות במקום העבודה, עשוי להיות מוצדק על ידי הצורך של המעסיק להציג תדמית ניטרלית כלפי הלקוחות, או למנוע סכסוכים חברתיים", אמר בית המשפט.
"עם זאת, הצדקה זו חייבת להתאים לצורך אמיתי מצד המעסיק, ובייחוס הזכויות והאינטרסים הנדונים, בתי המשפט הארציים רשאים לקחת בחשבון את ההקשר הספציפי של תושבי המדינה, וגם, ובמיוחד, את החוקים אשר מגנים על חופש הדת".
הקביעה של בית המשפט העליון הגיעה לאחר תביעה שהוגשה על ידי שתי נשים בגרמניה, אשר הושעו מעבודתן לאחר שהתחילו לחבוש חג'אב, מטפחת ראש שנלבשת על ידי נשים מוסלמיות דתיות.
שתי הנשים, מטפלת בילדים עם צרכים מיוחדים במרכז טיפול בילדים בהמבורג, המנוהל על ידי עמותת צדקה, וקופאית ברשת בית המרקחת מולר. שתיהן, עם תחילת עבודתן, לא נהגו ללבוש את כיסוי הראש, אך לאחר מספר שנים הן החליטו שהן רוצות.
המעסיקים שלהן אמרו להן כי לבישת סממן דתי אינו מותר במקום העבודה, ובשלבים מסוימים הן אף הושעו – ונאמר להן שלא להגיע לעבודה עם הכיסוי.
עם זאת, זו אינה הפעם הראשונה שסוגיית החג'אב מעוררת מחלוקת ברחבי אירופה, וכבר שנים שהנושא עולה על סדר היום ומדגיש חילוקי דעות חריפים ביחס לשילוב מוסלמים בחברה.
בפסק דין משנת 2017, בית המשפט של האיחוד האירופי אמר כי חברות רשאיות לאסור על צוות העובדים ללבוש מטפחות ראש וסמלים דתיים גוליים אחרים בתנאים מסוימים. באותה תקופה זה עורר מחלוקת חריפה בקרב הקבוצות הדתיות.
למעלה מחמישה מיליון מוסלמים חיים בגרמניה, מה שהופך אותם לקבוצת המיעוט הדתית הגדולה ביותר במדינה. איסור כיסוי ראש לנשים בעבודה היה נושא מורכב בגרמניה שעורר דיון ציבורי נרחב, בעיקר בכל הנוגע למורים בבתי ספר ממלכתיים.
במקומות אחרים באירופה, נאלצו בתי המשפט לבחון היכן וכיצד ניתן לאסור מטפחות ראש. צרפת, הבית של המיעוט המוסלמי הגדול באירופה, למשל, אסרה על חבישת חג'אב בבתי ספר ממלכתיים עוד משנת 2004. בשנת 2014, בית המשפט העליון במדינה אישר פיטורים של עובדת מוסלמית שעבדה במעון וזאת בגלל שחבשה חג'אב.