הלוח הגדול
דרושים, דירות להשכרה, למכירה, רכב, יד שנייה

אדל ראתה בקהל את אחת הנשים המפורסמות בעולם - ופרצה בבכי

ההופעה בערב שבת בלאס וגאס סיפקה רגע מרגש מאוד, כאשר הזמרת הבריטית ראתה בקהל את האייקון שלה - ורצה לחבק אותה
10.28.2024 07:10
סוכנויות הידיעות

אדל התרגשה עד דמעות כאשר בהופעה האחרונה שלה היא ראתה בקהל אגדה מוזיקלית שהגיעה לשמוע אותה.

בסרטון שפורסם ברשתות החברתיות, הזמרת בת ה-36 שרה את השיר When We Were Young, בעודה מסתובבת בין הקהל בהופעה בלאס וגאס.

 

 

לפתע, היא נדהמה לראות בקהל את לא אחרת מאשר סלין דיון בת ה-56, שישבה בתא צדדי בקוליסאון בקיסרס פאלאס.

אדל ניגשה אליה, מרוגשת עד דמעות – מה שכנראה גרם גם לדיון לבכות, והשתיים התחבקו במשך מספר שניות. דיון החזיקה את פניה של אדל, ולאחר מכן נישקה את ידיה.

 

 
Subscribe button
שלח
הרשמה לקבלת הניוזלטר היומי ועדכונים חשובים
Phone

בסרטון מזווית קרובה יותר נראות דמעות על לחייה של אדל, וגם דיון נראתה נרגשת מאוד. בסרטון נוסף נראית דיון מנגבת את עיניה לאחר הרגע המרגש.

דיון הגיעה למופע עם שניים מבניה, נלסון ואדי אנג'ליל בני ה-14, כאשר אחד מהם חיבק את אמו מיד לאחר המפגש המרגש.

 

 

זהו רגע של סגירת מעגל עבור שתי הזמרות הענקיות, שכן אדל הגיעה לראות את דיון מופיעה באותו תיאטרון לפני מספר שנים. המפגש הקודם ביניהן התרחש בינואר 2018, כשאדל ביקרה את דיון מאחורי הקלעים.

אדל היא מעריצה גדולה של דיון, וחשפה בראיון ל'ווג' ב-2021 שאחד מחפציה היקרים ביותר היא מסגרת ובה מסטיק שדיון לעסה.

 

 

Back To Top