את הקאמבק המרגש של השחקן בשנה האחרונה קצת קשה לפספס, בעיקר בעקבות כיכובו בסרט החדש ״הלוויתן, בו הוא מגלם גבר הסובלת מהשמנת יתר ובדידות קשה. כזכור, קודם לכן, הכוכב בן ה-54 שיחק פה ושם בסרטים אך בשנים האחרונות התרחק מעט מאור הזרקורים.
בראיון החדש מדבר פרייזר על בנו הבכור, גריפין, שנמצא על הרצף האוטיסטי ואמר כי מאז הוא תמיד בודק כי לאירועים והשקות שהוא מגיע יש מקום הולם למי שנמצא על הרצף. ״עבורי יש לזה הרבה משמעות. להרגיש שאני יכול לשמח מישהו״, הסביר. עוד נזכר השחקן ברגע בו קיבל את הבשורה: ״הוא היה רק בן שנתיים, התגובה הראשונה שלי הייתה ניסיון לתקן. האשמתי את עצמי במשך שנים״.
עוד אמר פרייזר כי במשך זמן רב האשים את הגנים שלו. ״התחלתי לחשוב שזה בגללי. שזה קשור אלי. בגלל שעישנתי וכדומה. היום אני שמח לומר שהצלחתי להתרחק מעט מרגשות האשם האלה. אני אוהב את הבן שלי מאוד״, סיכם. כידוע, פרייזר קיבל מועמדות בטקס גלובוס הזהב האחרון, אך מי שהצליח בסופו של דבר לגבור עליו היה השחקן אוסטין באטלר, שכיכב בסרט ״אלביס״.