השחקן ההוליוודי אשר סיים בניצחון תקשורתי את מאבקו המשפטי מול אשתו, השחקנית אמבר הרד, קיבל לאחרונה חדשות משמחות במיוחד, אשר עלולות להזניק מחדש את קריירת המשחק שלו
נראה כי בחודשים האחרונים השחקן ג׳וני דפ לא יורד מהכותרות, לאחר נצחונו במשפט מול אשתו לשעבר אמבר הרד, נראה כי השחקן ההוליוודי עושה אט אט את צעדיו הראשונים לשיקום הקריירה שלו, זאת לאחר שאמר כי הוליווד החרימה אותו את סרטיו.

לפי הדיווחים, ענקית הסטרימינג ״נטפליקס״ רכשה לאחרונה את הזכויות לסרטו החדש של דפ בצרפת. ככל הנראה, רכישה זו תעזור לשחקן לממן את תפקידו הראשון מאז המשפט המתוקשר והחרם המדובר מצד האולפנים הגדולים בתעשייה. ענקית הסטרימינג לא מעורבת בהפקת הסרט, ולכן אינה רכשה את הזכויות מחוץ לצרפת. הרשמה לקבלת הניוזלטר היומי ועדכונים חשובים
הסרט המדובר הינו דרמה תקופתית המבוימת על ידי מיוון לה בסקו, בה דפ עתיד לגלם את המלאך לואי ה-15. הוא צפוי לעלות לאקרנים בצרפת במהלך השנה הבאה, ולפי הדיווחים הצילומים יתחילו כבר הקיץ, וימשכו לפחות שלושה חודשים.