הלוח הגדול
דרושים, דירות להשכרה, למכירה, רכב, יד שנייה

מייגן מרקל מציעה: ״צריך לשים תווית אזהרה על צהובונים, כמו על סיגריות״

הדוכסית לשעבר הגיעה לראיון חגיגי בניו יורק, והתייחסה לתיק שלה בבית המשפט בבריטניה אשר עוסק בהפרת זכויות סביב כתב יד ששלחה לאביה לאחר חתונתה עם הנסיך הארי, אשר דלף לרשת והצליח להגיע למיליוני קוראים
11.12.2021 07:00
סוכנויות הידיעות

מייגן מרקל הגיעה להתראיין בפנאל חגיגי בניו יורק, ופתחה כבר על ההתחלה בבקשה לצופים: ״ראשית, הייתי רוצה לבקש ממכם להפסיק לקרוא צהובונים. אני חושבת שזה לא בריא לאף אדם, ואני מקווה שיום אחד, ישימו תווי אזהרה על הדבר הזה, ממש כפי שעושים עם סיגריות. זה רעיל לבריאות הנפשית של כולנו״.

זמן קצר לאחר מכן, נשאלה הדוכסית לשעבר על התיק שלה וענתה: ״הנושא הזה התחיל כאשר לא היו לא ילדים עדיין. עכשיו יש לי שניים. וזה תהליך מפרך. מה שחשוב הוא לדעת את ההבדל בין טוב לרע. לדעת לעמוד על שלך. וזה בדיוק מה שאני עושה״. 

עוד אמרה והוסיפה מרקל כי היא מאמינה שהעולם זקוק לחדשות מהימנות, בדוקות, אמיתיות, איכותיות. ״מה שכל הצהובונים עושים זה בדיוק ההפך. כולנו מפסידים מכך שמידע שקרי מצליח למכור יותר בהשוואה לאמת. אז יש ניצול מוסרי, חוסר אמינות, והרבה עוול נפשי״, הוסיפה. 
Subscribe button
שלח
הרשמה לקבלת הניוזלטר היומי ועדכונים חשובים
Phone

לבסוף אמרה כי היא מקווה שבעקבות נושא זכויות יוצרים, המצב עתיד להשתנות. ״אני מקווה לעתיד טוב יותר, כזה בו לא כל אדם יוכל לקחת את הפרטים הכי אישיים שלך ולנצל אותך באמצעותם. לכולנו מגיע טוב יותר, לכולנו מגיע אמת וצדק״, סיכמה מרקל. 

Back To Top
Hebrew News - מייגן מרקל מציעה: ״צריך לשים תווית אזהרה על צהובונים, כמו על סיגריות״