הלוח הגדול
דרושים, דירות להשכרה, למכירה, רכב, יד שנייה

בריטני לא מוותרת: ״מאפשרים לאבא שלי להרוס לי את החיים״

לראשונה מאז פרשת בריטני ספירס אשר עוסקת בניסיון של הזמרת להשתחרר מהמשמורת של אביה, בית המשפט בלוס אנג׳לס אישר לספירס לבחור בעצמה את עורך הדין אשר יעסוק בתיק שלה
07.15.2021 10:05
סוכנויות הידיעות

לאחרונה, בריטני ספירס מסרה עדות נוספת בבית המשפט לוס אנג׳לס וסיפרה כי מאז ומתמיד פחדה מאביה. עוד הוסיפה ואמרה כי מאפשרים לאבא שלה להרוס לה את החיים. ״אני מבקשת שיחקרו אותו״, סיכמה וביקשה הזמרת.

לפי הדיווחים, העדות החדשה של בריטני נמשכה במשך עשר דקות, כאשר בסופה פרצה הזמרת בבכי. ״אני לא אדם מושלם. אבל המטרה של המשפחה שלי היא לגרום לי להרגיש משוגעת״, אמרה, ואף גינתה את התנהגות משפחתה אכזרית. 

במסגרת הדיון, העניקה לראשונה השופטת אשר עוסקת בתיק של ספירס, אישור לבריטני לבחור בעצמה את עורך הדין שלה. לפי הדיווחים, ספירס בחרה במת׳יו רוזנגרט, אשר ייצג בעבר את סטיבן ספילברג, שון פן, וסלבס נוספים. 
Subscribe button
שלח
הרשמה לקבלת הניוזלטר היומי ועדכונים חשובים
Phone

בעקבות האישור המרגש, ספירס כתבה ברשת החברתית: ״זה הגיע חברים, יש לי ייצוג משפטי אמיתי מהיום. אני מרגישה אסירת תודה. תודה למעריצים שתומכים בי. אין לכם מושג כמה זה חשוב לי״. כזכור, בקשתה של בריטני להשתחרר מהמשמורת של אביה נדחתה בתחילת החודש. כאן מסתמן, כי לבריטני אין כוונה להרים ידיים.



Back To Top
Hebrew News - בריטני לא מוותרת: ״מאפשרים לאבא שלי להרוס לי את החיים״