קווין צ'יימברס תושב העיירה ברמרטון שבמדינת וושינגטון שהה מחוץ לעיר בשבוע שעבר כאשר אחד מחבריו החליט לתלות בחצר הבית שלו שלט גדול המביע תמיכה בדונאלד טראמפ כ'מתיחה'. ''בהתחלה צחקתי על זה, כי אני יותר דמוקרט מרפובליקן ואיני תומך בטראמפ ולכן שגיליתי על התעלול חשבתי שזה מצחיק מאד והחלטתי להשאיר את השלט לעוד שבוע". עד כאן הכל טוב ויפה. אך שכניו של צ'יימברס שמגדיר את עצמו כ'דיי ליברלי' לא כל כך התלהבו מהמתיחה.
השלט בחצר הבית הקדמית של קווין צ'יימברס. מגדיר עצמו כ''דיי ליברל'' (צילום: King5.com / Kevin Chambers)
בעודו מתכנן להוריד את השלט נתקל צ'יימברס בפוסט בקבוצת הפייסבוק השכונתית בו אחד התושבים קורא לשכנים החיים בסמוך לבית להרוס או לזרוק ביצים על השלט, "ברגע שקראתי את זה החלטתי שאני הולך להשאיר אותו דווקא. כשהדמוקרטים יכריזו על מועמד משלהם אני אשים פשוט את שלט המועמד הדמוקרטי לצד השלט הקיים של טראמפ". לאחר החלטתו להשאיר את השלט גילה צ'יימברז שהשלט עבר השחתה באמצעות ספריי גראפיטי.
השלט שהושחת (צילום: Infowars)
בשלב זה במקום להוריד אותו צ'יימברס וחברו בחרו להתקין אותו על מתקן עץ בגובה של כחמש-עשרה רגל מעל הבית, הרחק מהישג ידם של וונדליסטים. אך כאן לא תם הסיפור שכן בשלב זה קיבל צ'יימברס הודעה מהעירייה כי "לפי חוקי העיר אין לתלות שלט למעלה מ-6 רגל מעל פני האדמה". צ'יימברס טען כי השלט תלוי על גדר בגובה 4 רגל מה שמעניק לו מרחב של 2 רגל נוספים. בינתיים הבחור הצעיר מתכוון להמשיך ולנהל מאבק מול העירייה שהעניקה לו עד ה-21 בינואר לציית או לשלם קנס.
"מדוע למישהו יש זכות לומר למישהו מה הוא יכול לעשות בחצר ביתו?" שאל צ'יימברס, "איני חושב שהממשלה יכולה לעשות זאת וגם לא השכנים". אכן, לא זו הדרך האמריקנית.