הלוח הגדול
דרושים, דירות להשכרה, למכירה, רכב, יד שנייה

אריזונה: גרם לעיכובים במאות טיסות, וישלם קנס כספי זניח בלבד

אדם אחד הצליח לגרום למהומה עצומה בנמל התעופה הבינלאומי של פיניקס לאחר שנטש את המכונית השכורה שלו, דבר שגרם לפינוי הטרמינל והקפצת חבלני המשטרה. חרף העובדה ש-300 טיסות חוו עיכובים ארוכים ועשרות נוספות בוטלו כלל, האיש ששמו לא פורסם ייאלץ להיפרד מעשרות דולרים בלבד
09.17.2018 12:15
סוכנויות הידיעות

הגבר שהשאיר את המכונית השכורה שלו ללא השגחה בנמל התעופה הבינלאומי של פיניקס וגרם לעיכובים ארוכים בכ-300 טיסות וביטולן של עשרות נוספות, ישלם קנס כספי בגובה 56 דולר בלבד, כך מסרה המשטרה בעיר.


זירת האירוע, אתמול בפיניקס (צילום: AP)


Subscribe button
שלח
הרשמה לקבלת הניוזלטר היומי ועדכונים חשובים
Phone

סמל טומי ג'ונסון ממשטרת פיניקס הסכים לומר שמדובר באדם תושב אריזונה, אך פרטיו לא פורסמו בשל העובדה שלא נעצר. כזכור, האירוע התרחש אתמול (ראשון) וגרם לפינוי של טרמינל 4 על עשרות אלפי נוסעיו. מכונית הניסאן של האיש נמצאה מחוץ לטרמינל, וחבלני המשטרה הוזעקו למקום כדי לקבוע אם מדובר בניסיון לפיגוע.

אלפי בני אדם פספסו את הטיסות שלהם ורבים מהם נתקעו במדינה עד שעות הבוקר של היום. עם זאת, רבים שמחו לשמוע שמדובר במעשה שטותי ולא פעולה חבלנית: "לא היה לנו מה לעשות עם העיכוב, אז פשוט שמחנו שזו לא הייתה פצצה", אמר אחד הנוסעים שהגיע לטרמינל כדי להתחיל חופשה עם משפחתו.

Back To Top
Hebrew News - אריזונה: גרם לעיכובים במאות טיסות, וישלם קנס כספי זניח בלבד