
בני המשפחה זוהו על ידי קרוביהם כמריו למאר, בן 80, רעייתו לילי למאר, בת 79, ושניים מנכדיהם — סופיה סוסה, בת 28, וכריסטיאן סוסה, בן 22. הארבעה בילו את סוף השבוע של לייבור דיי בבית המשפחה בגרייט הארבור קיי שבבהאמה, מקום שבו, לדברי קרוביהם, הם נוהגים לנפוש כבר שנים רבות. ביום שני בבוקר הם המריאו בדרכם חזרה לדרום פלורידה. הם מעולם לא הגיעו.

בני המשפחה זוהו על ידי קרוביהם כמריו למאר, בן 80, רעייתו לילי למאר, בת 79, ושניים מנכדיהם — סופיה סוסה, בת 28, וכריסטיאן סוסה, בן 22. הארבעה בילו את סוף השבוע של לייבור דיי בבית המשפחה בגרייט הארבור קיי שבבהאמה, מקום שבו, לדברי קרוביהם, הם נוהגים לנפוש כבר שנים רבות. ביום שני בבוקר הם המריאו בדרכם חזרה לדרום פלורידה. הם מעולם לא הגיעו.
המטוס המריא מגרייט הארבור קיי והיה אמור לנחות בנמל התעופה מיאמי אקזקיוטיב שבדרום־מערב מחוז מיאמי־דייד. לפי הרשויות, הקשר עם המטוס אבד כאשר היה כ־13 מייל מערבית לאי אנדרוס. משטרת בהאמה מסרה כי התקבל דיווח בסביבות השעה 2:20 אחר הצהריים על מטוס שככל הנראה ירד למים באזור רד בייז.
משמר החופים האמריקאי מסר כי כוח ההגנה המלכותי של בהאמה ביקש את עזרתו לאחר שהתקבל דיווח על מטוס שנפל ובו ארבעה בני אדם. האמריקאים שיגרו לאזור מטוס סיור מסוג "אושן סנטרי", כדי להצטרף לכוחות החיפוש המקומיים. אלא שהמבצע נתקל בקושי נוסף: מזג אוויר קשה באזור אילץ בשלב מסוים לדחות חלק מפעילות החיפוש.
נתוני מעקב אחר הטיסה הוסיפו עוד שכבה של מסתורין לסיפור. לפי דיווחים מקומיים, זמן קצר לפני שנעלם מן המכ"ם נראה המטוס מבצע כמה סיבובים מעל אזור החוף של בהאמה. באותו זמן חלפה באזור מערכת סערה. בשלב זה אין כל קביעה רשמית שמזג האוויר גרם להיעלמות המטוס, והרשויות טרם פרסמו מסקנה באשר למה שאירע בדקות האחרונות של הטיסה.
עבור המשפחה במיאמי, הסימן הראשון שמשהו אינו כשורה היה דווקא השקט. סילביה לאריו, אחייניתם של מריו ולילי, סיפרה כי המשפחה רגילה להתכתב בקבוצה משותפת. סופיה שלחה הודעה לפני ההמראה שבה הודיעה כי הם בדרכם הביתה — ומאז לא התקבל ממנה דבר. כאשר השעות חלפו והמטוס לא הגיע, החשש הפך במהירות לחרדה של ממש.
"הם בילו שם כל החיים שלהם. זה כמו הבית השני שלהם", סיפרה לאריו. מבחינת בני המשפחה, זו הייתה אמורה להיות עוד טיסה שגרתית במסלול שהם מכירים היטב — חזרה ממקום נופש משפחתי אהוב אל הבית בדרום פלורידה. במקום זאת, ארבעה בני משפחה נעלמו בבת אחת מעל המים שבין בהאמה לפלורידה.
נכון לשעות האחרונות, הרשויות לא הודיעו כי אותר המטוס ולא מסרו מידע מאומת על מצבם של ארבעת הנוסעים. החיפושים נמשכים, והמשפחה מבקשת מכל מי שיש בידיו מידע, תיעוד או פרט שעשוי לסייע — לפנות לרשויות.
בינתיים, במיאמי מחכים לטלפון אחד שישנה הכול. הטיסה שהייתה אמורה להחזיר סבא, סבתא ושני נכדיהם הביתה הפכה בתוך שעות למבצע חיפוש בינלאומי — ולמרוץ נגד הזמן מעל המים הסוערים של איי בהאמה.