
בני הזוג התחתנו ביום שלישי האחרון ולאחר מכן חשפו את התמונות ברשתות החברתיות: "אתמול בלילה, מוקפים במשפחות שלנו, אמרנו כן", כתבה גרין.
הטקס נערך במלון בלאג'יו, במרפסת המשקיפה על המזרקות המפורסמות ועל קו הרקיע של הסטריפ בשעת בין ערביים. גרין לבשה שמלת כלה לבנה ואילו גלן הגיע בטוקסידו. לפני החופה הם סעדו במסעדת Spago, ולאחריה נצפו בקזינו כשהם עדיין לבושים בבגדי החתונה, לצד בני משפחה וחברים.

מרג'ורי טיילור גרין נישאה לבן זוגה בריאן גלן
השניים הכירו בעצרת של דונלד טראמפ בשנת 2022, כאשר שניהם עדיין היו נשואים לבני זוג אחרים. הם החלו לצאת בשנת 2023, לאחר גירושיה של גרין, והתארסו בדצמבר האחרון במסעדה בוושינגטון. גלן סיפר אז כי הזמין מראש את השולחן הקבוע שלהם, הממוקם באזור פרטי מאחורי וילון, והפתיע אותה עם טבעת לאחר שהמשקאות הוגשו.
לשניהם אלה נישואים שניים. גלן, שעבד ככתב הבית הלבן של Real America’s Voice, עזב בהמשך את תפקידו ועבר לג'ורג'יה כדי להתגורר קרוב יותר לארוסתו. התמונות מהטקס זכו לברכות מצד בכירים רפובליקנים, ובהם חבר הקונגרס תומאס מאסי, חבר קרוב של גרין, שכתב: "ברכות לשני אנשים נהדרים".
החתונה מגיעה אחרי שנה סוערת במיוחד בחייה הפוליטיים של גרין. מי שנחשבה בעבר לאחת מבעלות הברית הקרובות ביותר של טראמפ הסתכסכה עמו סביב הדרישה לפרסם את מסמכי ג'פרי אפשטיין. הנשיא כינה אותה מאז "בוגדת", והעימות ביניהם החריף עד שגרין התפטרה מוקדם יותר השנה ממושבה בקונגרס. כעת, לפחות בחיים האישיים, היא פותחת פרק חדש – הרחק מוושינגטון ובמרכז הסטריפ של לאס וגאס.