
"אני כל כך אסירת תודה שאני עדיין יכולה לראות אותו", אמרה רומר במהלך שיחה עם The Inside Edit. לדבריה, למרות שהכול "שונה עכשיו", היא מרגישה שיש באביה "מתיקות" שלא תמיד הייתה שם בעבר. "הוא תמיד היה הגבר המאצ'ואיסט הזה", סיפרה, "והיום יש בו רוך ועדינות שאולי להיות ברוס וויליס לא באמת אפשר לו להראות קודם".

ברוס וויליס ובתו רומר
רומר, בת 37, הודתה שגם היא עצמה לא באמת הכירה את המחלה עד שאביה אובחן. "לא היה לי מושג עד כמה המחלה הזו נפוצה", אמרה למגישה מייב ריילי. לדבריה, מאז החשיפה הציבורית, המון אנשים פונים אליה ומשתפים שגם בני משפחה שלהם התמודדו עם דמנציה פרונטו-טמפורלית. "זה מטורף בעיניי", סיפרה. "כל הזמן אנשים אומרים לי - 'לדוד שלי הייתה FTD', או 'אבא שלי עבר את זה'".
רומר היא בתם הבכורה של ברוס וויליס ושל דמי מור. לשניים יש גם את סקאוט בת ה-34 וטלולה בת ה-32. למרות הגירושים בשנת 2000, השניים נשארו קרובים מאוד לאורך השנים. ברוס הקים בהמשך משפחה נוספת עם אמה המינג וויליס, ולשניים שתי בנות נוספות - מייבל בת ה-14 ואוולין בת ה-12.
המשפחה הודיעה לראשונה בשנת 2022 כי וויליס פורש ממשחק בעקבות אבחון של אפזיה. כמעט שנה לאחר מכן נחשף כי הוא מתמודד עם דמנציה פרונטו-טמפורלית - מחלה נוירולוגית מתקדמת. בהודעה שפורסמה אז באתר הארגון האמריקאי למחקר המחלה, בני המשפחה תיארו אותה כ"מחלה אכזרית שיכולה לפגוע בכל אחד".
בהודעה ההיא הם גם הסבירו כי עבור אנשים מתחת לגיל 60, מדובר באחת מצורות הדמנציה הנפוצות ביותר, אך מאחר שלעתים לוקח שנים לקבל אבחנה ברורה - ייתכן שהמחלה נפוצה הרבה יותר ממה שחושבים.