
וודס, בן 50, צולם כשהוא מחבק את בת זוגו בת ה-48 ומעניק לה נשיקה על הלחי בזמן שהשתתף בגמר ה-TGL במרכז סופי שבפאלם ביץ' גארדנס. בין חבטה לחבטה, השניים נראו מחליפים מבטים מחויכים, וטראמפ ישבה ביציע יחד עם בנותיה קאי בת ה-18, כוכבת בפני עצמה, וקלואי בת ה-11. וודס אף שוחח עם השתיים, במה שנראה כמו חיבור נעים וקליל.

כלתו לשעבר של הנשיא טראמפ, ונסה, ובן זוגה אגדת הגולף טייגר וודס
הזוג הפך את הקשר שלהם לרשמי בשנה שעברה, ובמרץ 2025 וודס כבר שיתף פוסט רומנטי באינסטגרם שבו כתב: "אהבה באוויר והחיים טובים יותר כשאת לצדי! אנחנו מצפים למסע שלנו יחד לאורך החיים". מאז, הם שומרים על פרופיל יחסית נמוך - אבל מדי פעם מספקים רגעים שמזכירים שהרומן הזה לגמרי כאן.
לפני טראמפ, וודס היה נשוי לאלין נורדגרן. לשניים נולדו בת בשם סם, כיום בת 18, ובן בשם צ'רלי, בן 17, לפני שסדרת בגידות מצדו הביאה לסיום נישואיהם לאחר חמש שנים. טראמפ מצדה חולקת חמישה ילדים עם בעלה לשעבר דונלד טראמפ ג'וניור. השניים היו נשואים בין 2005 ל-2018.

טייגר וודס ונכדתו של הנשיא, קאי טראמפ
מקור המקורב לוונסה סיפר ל-Page Six ביולי 2025 שהקשר עם וודס רציני במיוחד, עד כדי "פעמוני חתונה". אותו מקור הוסיף בהתלהבות: "היא כל כך מאושרת! היא סוף סוף מצאה אושר. היא מצאה אושר בפעם הראשונה בחייה".
למרות שהשניים משתדלים לשמור את הזוגיות הרחק מהכותרות, הם כבר נצפו בכמה יציאות משותפות. לאחרונה, ונסה וקאי הגיעו לחגיגות יום הולדתו ה-50 המפוארות של וודס בינואר. חודשיים קודם לכן, קאי סיפרה על עצה שקיבלה מבן הזוג של אמה לקראת הופעת הבכורה שלה בגולף מקצועני: "הוא אמר לי לצאת לשם, ליהנות ולזרום. מה שיהיה – יהיה". היא גם כינתה אותו "שחקן הגולף הכי טוב בעולם" ו"אדם אפילו טוב יותר".