
השניים הגיעו ביום ראשון לאצטדיון ליווייס שבסנטה קלרה, קליפורניה, כדי לצפות במשחק הסופרבול בין ניו אינגלנד פטריוטס לסיאטל סיהוקס. במהלך השידור הבינלאומי של המשחק, אחד האירועים המדוברים בארה"ב ובעולם בכלל, המצלמות קלטו אותם יושבים יחד ביציע, מחייכים ומשוחחים זה עם זו. התמונות והסרטונים הפכו במהירות לוויראליים ברשת X.

קים קרדשיאן ולואיס המילטון צפו יחד בסופרבול
בסרטון שצולם במהלך המשחק נראתה קים מחייכת בזמן ששוחחה עם לואיס. קים בת ה-45 בחרה בלוק שחור שכלל מעיל כהה ושרשרת צ'וקר עם יהלומים בולטים, וגם ריעננה את המראה עם פוני. מי שדאג להרים לה באינסטגרם היה מעצב השיער שלה, כריס אפלטון, ששיתף תמונה שלה לפני המשחק וכתב: "Super Bowl bangs".
קים ולואיס חברים קרובים כבר שנים רבות, אבל רק לאחרונה הידידות הפכה לזוגיות - ולנו נודע על זה רק בסופ"ש שעבר. השניים יצאו לחופשה רומנטית באירופה, שבמהלכה התארחו במלון היוקרה Estelle Manor שבאזור קוטסוולדס בבריטניה. במהלך השהות שם הם נהנו מעיסוי זוגי וארוחת ערב פרטית ומפוארת.
מהכפר האנגלי המשיכו השניים ללונדון, שם שהו במלון רוזווד היוקרתי, וסיימו את החופשה עם עצירה בפריז. מקור סיפר ל-US Sun כי לוחות הזמנים העמוסים של שניהם גורמים להם לרצות לנצל כל רגע פנוי יחד, וכי בימים אלה הם "בלתי נפרדים" ומנסים לשלב את הדייטים סביב המחויבויות הרבות.
עוד לפני החופשה האירופית, השניים נכחו שניהם במסיבת ערב השנה החדשה של קייט הדסון בקולורדו, אך אז לא תועדו יחד. לשניהם, כידוע, עבר רומנטי עמוס למדי. קרדשיאן נקשרה בעבר לאודל בקהאם ג'וניור ולפני כן יצאה עם פיט דיווידסון, לאחר גירושיה מבעלה השלישי, קניה ווסט, איתו יש לה ארבעה ילדים. המילטון, מצדו, נקשר לאורך השנים לשמות כמו ניקי מינאז', ריהאנה, ג'יג'י חדיד ואפילו קנדל ג'נר, אחותה של קים.