
"זה מעניין, אולי זה באמת פגע לי בקריירה", אמרה. "אני לא ממש יודעת - פשוט אף פעם לא הייתי בלוס אנג'לס בשביל נטוורקינג".
השחקנית, בת 56, סיפרה שהיא מבלה את רוב זמנה עם אנשי עסקים מניו יורק, אנשים מעולם האמנות וול סטריט, ולא עם בכירי התעשייה ההוליוודית - והוסיפה שהיא כמעט ולא מארחת אנשים מהוליווד לארוחות ערב.

השחקנית קתרין זיטה-ג'ונס
עם זאת, היא הדגישה שאין כאן ביקורת על הוליווד. "זו לא עקיצה", אמרה, והסבירה שהיא פשוט נעה בין מעגלים אחרים בעיר. לדבריה, החברים והאנשים שהיא פוגשת שונים מאוד מאלה שהייתה פוגשת אילו גרה בלוס אנג'לס.
זיטה-ג'ונס ודאגלס חיים יחד כבר יותר מ־25 שנה. השניים הכירו ב־1998, נישאו ב־2000 וגידלו את ילדיהם, דילן בן 25 וקאריס בת 22, הרחק מבועת הוליווד. לדאגלס יש גם בן נוסף, קמרון, בן 47, מנישואיו הקודמים לדיאנדרה לוקר.
כעת, כשהילדים הצעירים כבר בוגרים, בני הזוג נכנסים לשלב חדש בחיים. ביוני 2024 הם העמידו למכירה את ביתם הגדול על גדת הנהר באירווינגטון, ניו יורק, בשטח של כ־1,083 מ"ר. באותה תקופה אמרה זיטה-ג'ונס ל'וול סטריט ג'ורנל' שזה הצעד ההגיוני, אחרי שהילדים "עזבו את הקן".
מה שכן נשאר חזק הוא החיבור שלה לעולם האמנות הניו יורקי. היא סיפרה שבעבר נהגה לבקר בבתים יוקרתיים בהמפטונס כדי להתרשם מאוספי אמנות, והגדירה את עצמה כ"אספנית אקלקטית".
החיבור הזה בא לידי ביטוי גם בפרויקט הקולנועי האחרון שלה, הסרט 'The Gallerist', שבו היא מגלמת יועצת אמנות אלגנטית ובעלת כוח בשם מריאן. הסרט הוקרן בחודש שעבר בפסטיבל סאנדנס.
למרות שהיא שומרת מרחק מהשגרה היומיומית של הוליווד, זיטה-ג'ונס ממש לא נעלמת. היא צפויה לחזור לתפקיד האייקוני של מורטישיה אדמס בסדרה 'Wednesday' של נטפליקס, ובמקביל משתתפת גם במותחן החדש 'Kill Jackie' של פריים וידאו.