
בסרטון שפורסם על ידי TMZ, השחקנית נראתה מטפסת על השלט באמצע הלילה, כחלק מצילומים לקראת ההשקה. מהר מאוד התחיל גם הרעש מסביב - בעיקר בגלל השאלה הפשוטה: האם בכלל היה לה אישור לגעת בשלט?

סידני סוויני תולה חזיות על השלט של הוליווד, ככל הנראה לקראת קמפיין הלבשה תחתונה חדש
בסרטון, סוויני נראית לבושה במכנסי קרגו שחורים, קפוצ'ון שחור וכובע שחור. תוך כדי צילום, היא תולה חזיות על השלט - כולל חבל כביסה עם חזיות שנמתח מעל אחת האותיות.
Sydney Sweeney snuck up an L.A. mountain, climbed the iconic HOLLYWOOD Sign, and laced it with bras -- and she may have gotten in trouble with the law. �
— TMZ (@TMZ) January 26, 2026
Details: https://t.co/nM4NvOQNac pic.twitter.com/CF92E4U66I
לפי TMZ, לסוויני ולצוות שלה היה היתר מפילם-אל-איי לצלם ליד שלט הוליווד. אבל באותו דיווח נטען שלא היה להם אישור לטפס עליו או לגעת בו. במייל שנשלח ל-TMZ, לשכת המסחר של הוליווד - שמחזיקה בזכויות הקניין הרוחני לשימוש בשלט - אישרה שסוויני לא קיבלה אישור לעשות את זה.
בשל כך, על פי דיווח ב'פוקס ניוז דיגיטל', השחקנית עלולה להיות בסיכון לאישומים של הסגת גבול פלילית ואפילו ונדליזם. עם זאת, משטרת לוס אנג'לס מסרה שאין כרגע חקירה בנושא. "לא בוצע שום פשע", אמר נציג המשטרה.