
הפרקים האחרונים של הסדרה עלו בערב השנה החדשה, וברגע שנכללו במדד הרשמי של נטפליקס - הם הזניקו את כל העונה ישר למקום התשיעי ברשימת כל הזמנים. לפי השיטה של נטפליקס, כל עונה נמדדת לפי כמות הצפיות ב-91 הימים הראשונים לשחרורה, כך שהעונה הנוכחית עוד רחוקה מלסיים את המירוץ - והיא צפויה להמשיך לצבור צפיות עד סוף מרץ.

'דברים מוזרים 5' נכנסה לטופ 10 של נטפליקס של כל הזמנים
כבר עכשיו היא הדיחה מהרשימה את Fool Me Once ועקפה את העונה הראשונה של The Night Agent. העונה הרביעית של 'דברים מוזרים' עדיין מחזיקה במקום השלישי, עם יותר מ-140 מיליון צפיות, מאחורי Wednesday שנמצאת בפסגה עם 252 מיליון צפיות ו-Adolescence שבמקום השני. בהתחשב בכך שהעונה הנוכחית פתחה עם 59.6 מיליון צפיות - הפתיחה הגדולה בתולדות נטפליקס לסדרה בשפה האנגלית - לא מופרך לחשוב שהיא עוד תטפס למקום הראשון.
במהלך השבוע שבו עלה הפרק האחרון (29 בדצמבר עד 4 בינואר), הייתה 'דברים מוזרים 5' התוכן הנצפה ביותר בנטפליקס, עם 31.5 מיליון צפיות בתוך חמישה ימים בלבד. וזה עוד לפני שמחשבים את מאות אלפי המעריצים שבחרו לראות את פרק הסיום על המסך הגדול, אחרי שנטפליקס החליטה להקרין אותו גם בבתי הקולנוע - שם הוא הכניס למעלה מ-25 מיליון דולר.
מעניין לציין שגם ארבע העונות הקודמות של הסדרה חזרו לטפס במצעד - עונה 1 במקום השלישי, עונה 2 במקום החמישי, עונה 3 במקום השביעי ועונה 4 במקום השמיני. במילים אחרות: כל Stranger Things חזרה בגדול.
ברשימת הצפיות השבועית של נטפליקס הצטרפו גם הסדרות Run Away של הרלן קובן במקום השני עם 12.7 מיליון צפיות, העונה החמישית של 'אמילי בפריז' במקום הרביעי, והסטנדאפ החדש של ריקי ג’רווייס Mortality שנכנס היישר למקום השישי.
עם נתונים כאלה, קשה שלא להבין למה כולם שוב מדברים על הוקינס, אינסייד-אאוט ואילוון. נראה שהעונה האחרונה באמת סוגרת מעגל לסדרה ששינתה את הטלוויזיה של נטפליקס - ומצליחה לעשות את זה בסטייל.