במילים אחרות, זוכת האוסקר שחיה אלפי קילומטרים מישראל בחרה לשים באותה משבצת צעיר שנחטף מביתו באכזריות ומחבל שנכנס לכלא באשמת טרור.
מי שלא הצליחה להישאר אדישה להשוואה המעוותת הזו הייתה הדוגמנית הישראלית מהמצליחות אי פעם, בר רפאלי.
פנלופה קרוז הרגיזה את בר רפאלי
הדוגמנית שיתפה סרטון ובו כמה מהשמות של המחבלים ששוחררו בעסקה הנוכחית, כולל במה הואשמו. לצד הקטע, רפאלי הוסיפה טקסט שכתבה:
"פנלופה קרוז, אני בטוחה שאת מכוונת לטוב, אבל כשמשווים את שחרורם של 20 בני ערובה ישראלים שנחטפו באכזריות מבתיהם בזמן שישנו, או ממסיבה בזמן ריקודים (בעוד שיותר מ־1,000 מחבריהם ובני משפחה נרצחו!) לשחרורם של 2,000 מחבלים מורשעים - מה את מנסה לומר? מה המסר?".
רפאלי המשיכה: "אני יכולה להבין שאת שמחה שהמלחמה הזאת, שמעולם לא רצינו!, הסתיימה!. אבל זה המסר שאת בוחרת להעביר לעולם? במקום לדבר על שלום, את נותנת במה לרוצחים? אני פשוט לא מבינה את זה".
לאחר זמן קצר רפאלי העלתה סטורי נוסף, ובו כתבה מילה אישית לעוקבים שלה עם בקשה חשובה: "המון מבקשים שאתייג אותה.. לצערי פנלופה לא פתוחה לתיוגים של הפרופיל שלה. תשתפו את הסטורי הזה כמה שיותר. אולי ככה זה יגיע אליה! היא צריכה לראות את זה, אנשים צריכים להבין את הצביעות המוסרית הזו".