המיליארדר האמריקאי בארי דילר, יושב ראש ענקית המדיה IAC ובעלה של מעצבת האופנה הבינלאומית דיאן פון פירסטנברג, חשף לראשונה בריאיון אישי ל-New York Magazine פרטים אינטימיים על עברו הרומנטי – ובמרכזם קשרים שהיו לו עם גברים, עוד בטרם פגש את אשתו. הגילוי מגיע לקראת פרסום ספר הזיכרונות שלו, שייקרא Who Knew.
בכתבה שפורסמה תחת הכותרת "האמת עלינו, אחרי כל השנים האלה", כתב דילר בן ה-83: "היו גברים רבים בחיי, אך תמיד הייתה רק אישה אחת – והיא הופיעה רק כשהייתי בן 33". הוא הדגיש שמעולם לא הטיל ספק במשיכתו לגברים, אך פחד מהתגובות: "מעולם לא שאלתי את עצמי על האמת של הזהות המינית שלי – רק חששתי מתגובת הסביבה".
דילר פגש את פון פירסטנברג, כיום בת 78, בשנת 1974, והשניים ניהלו מערכת יחסים רבת תהפוכות – שכללה פרידה ב-1981 וחזרה מחודשת כעבור עשור, עד שנישאו בשנת 2001. למרות הקשר ההדוק, לשניים לא נולדו ילדים יחד. לדיאן שני ילדים מנישואיה הקודמים לנסיך אגון פון פירסטנברג – אלכסנדר, בן 55, וטטיאנה, בת 54.
במאמרו הוסיף דילר כי הקשר ביניהם עורר בלבול וספקולציות רבות, אך בעיניו מדובר באהבת אמת: "זה התחיל באדישות, התפוצץ לרומן טבעי כמו נשימה, והפתיע את שנינו ואת כל הסובבים. זה נס חיי". הוא תיאר את יחסיהם כ"קשר ייחודי ושלם" ואף הודה: "כן, אהבתי גם גברים – אבל זה מעולם לא התחרה באהבה שלי לדיאן. אין לי הסבר לכך – לא לעצמי ולא לעולם".
הוא התייחס לשינויים בתפיסות המיניות בעידן הנוכחי, ואמר שהוא מזדהה עם השקפות מודרניות שרואות בזהות המינית עניין גמיש ולא מקובע. דיאן עצמה לא הגיבה ישירות לחשיפה, אך דובר מטעמה ציין בציטוט מהסופרת דיאן צ'מברלין: "הסוד באהבה ובחיים הוא לעולם לא לשקר".