הלוח הגדול
דרושים, דירות להשכרה, למכירה, רכב, יד שנייה

כיכב בסרט החדש של ה'ג'וקר' - ומודה: "הסרט הגרוע ביותר אי פעם"

טים דילון, שגילם שומר בכלא אקרהם, התראיין אצל ג'ו רוגן ואמר לו שכבר על סט הצילומים היה לו ברור "שזה הולך להיכשל"
11.12.2024 04:57
סוכנויות הידיעות

הקומיקאי והשחקן טים דילון, שגילם שומר בכלא ארקהם בסרט 'ג'וקר: טירוף בשניים' מתח ביקורת חריפה על הסרט בפודקאסט של ג'ו רוגן. הוא כינה אותו "הסרט הגרוע ביותר שנעשה אי פעם".

"שמעתי שזה היה ממש גרוע", העיר רוגן.

"זה למעשה לא 'ממש גרוע', זה הסרט הגרוע ביותר שנעשה אי פעם", חזר דילון על דבריו.

 

 

הסרט המקורי 'ג'וקר', שיצא ב-2019, גרף יותר ממיליארד דולר בקופות, והפך לסרט המדורג R המכניס ביותר בכל הזמנים. ההמשך המצופה יצא בתחילת אוקטובר האחרון, אך הכניס רק 200 מיליון דולר מאכזבים.

רוגן שאל מה היה יכול להניע את טוד פיליפס, שביים גם את "פולי א דה", לעשות סרט כל כך גרוע.
Subscribe button
שלח
הרשמה לקבלת הניוזלטר היומי ועדכונים חשובים
Phone

"זו יוהרה, קודם כל. הרעיון ש... אנשים אוהבים את זה כל כך, שהם יקבלו את זה בכל גרסה," תיאר דילון. "אין לו עלילה," הוסיף על הסרט, וחשף שהוא ושחקנים אחרים על הסט ידעו שהסרט ייכשל.

"היינו יושבים שם – אני והבחורים האחרים, כולנו לבושים במדי ביטחון האלה כי אנחנו עובדים בכלא ארקהם... ואמרתי, 'מה זה לעזאזל?', והם היו עונים: 'זה הולך להיכשל, אחי'", סיפר.

השחקן בן ה-39 אמר שהוא יכל היה לחוש באולם הקולנוע שהקהל לא מתחבר. "אתה יושב שם ויש את האנשים האלה בקולנוע, וכולם מבולבלים, ואני צופה בתגובות שלהם, וכולם כאילו בוהים בכל דבר".

"אני חושב שהם חשבו שזה יתקבל אחרת", אמר דילון על היוצרים. "אני חושב שהם אולי קצת בבועה".

 

 

Back To Top
Hebrew News - כיכב בסרט החדש של ה'ג'וקר' - ומודה: "הסרט הגרוע ביותר אי פעם"