הלוח הגדול
דרושים, דירות להשכרה, למכירה, רכב, יד שנייה

לאחר שהמותג שלה הכניס חצי מיליארד דולר, קים קרדשיאן מגיבה: ״זה התעלה על כל הציפיות שלי״

כוכבת הרילאטי, שמככבת בימים אלה על השער של גיליון Time שמוקדש ל-100 החברות המשפיעות של השנה, בישרה שמותג המחטבים שלה SKIMS רשם בשנה שעברה הכנסות של 500 מיליון דולר. כעת קרדשיאן מסבירה מדוע ההצלחה מפתיעה עבורה, ומזכירה גם את הגרוש, קניה ווסט
06.22.2023 17:00
סוכנויות הידיעות

קים קרדשיאן ממשיכה להשיג הישגים מרשימים בעולם העסקים ולהרוויח מאות מיליוני דולרים. לאחרונה כוכבת הריאלטי בישרה שמותג האופנה שלה SKIMS הניב הכנסות של 500 מיליון דולר בשנת 2022 - זינוק של 80 אחוז יחסית לשנה קודמת ואמרה: "זה בהחלט התעלה על כל הציפיות שלי". 

כאמור, הכוכבת מככבת כעת על שער מגזין TIME שיצא השבוע, בגיליון מיוחד שהוקדש למאה החברות המשפיעות של השנה. למרות כל ההישגים, התארים והמחמאות, היא הודתה בריאיון שהיא עדיין מתקשה לתת לעצמה קרדיט על ההצלחה וחשה שאינה ראויה לשבחים ולהישגים. יחד עם זאת עם מבהירה שזה " גורם לה להמשיך עם הפנים קדימה".

כידוע, קרדשיאן הקימה את החברה בשנת 2019 והייתה המשקיעה הכלכלית העיקרית בה. בתחילת הדרך החברה מכרה מחטבים בלבד אך עם השנים התרחבה גם להלבשה ספורטיבית, בגדי ים ופריטי לבוש נוספים. קרדשיאן ואחיותיה דיגמנו מדי פעם את המוצרים והיא הקפידה לגייס לקמפיינים השונים דוגמניות עם מראה ומוצא מגוונים. גם טופ מודלז כמו היידי קלום, טיירה בנקס ואלסנדרה אמברוסיו לקחו חלק בכמה מהקמפיינים.
Subscribe button
שלח
הרשמה לקבלת הניוזלטר היומי ועדכונים חשובים
Phone

כמו כן, בעלה לשעבר קניה ווסט קיבל התייחסות בהקשר לבתם נורת', ולעובדה שקימי פתחה עבורה חשבון טיקטוק, מה שכזכור הראפר המפורסם ממש לא אהב, בלשון המעטה. "ראיתי שאומרים באינטרנט שקניה צדק, ואולי זה נכון במקרה הזה. אבל היא אוהבת לעשות סרטוני סליים והדרכות של תסרוקות, אז אני אלחם על הזכות שלה להיות יצירתית", סיכמה. 

Back To Top
Hebrew News - לאחר שהמותג שלה הכניס חצי מיליארד דולר, קים קרדשיאן מגיבה: ״זה התעלה על כל הציפיות שלי״