מי שעוקב וצופה בסדרה ״את״, ידוע כי בסוף השבוע האחרון עלתה לאוויר העונה הרביעית של הסדרה האהובה. כידוע, במרכז הסדרה עומד ג׳ו (בגילומו של פן), רוצח סדרתי אשר רוצח את בנות הזוג שלו והמחזרים שלהן. כעת, בראיון נדיר, הוא משתף לא מעט פרטים אישיים על חייו.
״מעבר למערכת היחסים שלי עם בלייק, שהייתה אי שם ב-2007, אף אחד לא באמת התעניין בי״, סיפר לראשונה. כזכור, השניים החלו לצאת באותה השנה, חזרו ונפרדו לסירוגין עד שנת 2010. ״זו הייתה תקופה מאוד אפלה עבורי. בלייק הייתה הדמות היציבה בחיים שלי״, הוסיף.
עוד אמר כי בניגוד אליו, בלייק לא שתתה והשתמשה בסמים. ״היחסים שלנו לגמרי הצילו אותי. בזכותה לא נפלתי לסמים״, אמר. כזכור, בשנת 2014, החל לצאת עם הזמרת דומינו קירק, שלוש שנים מאוחר יותר התחתנו, וכיום יש להם ילד משותף, ג׳יימס.
עוד סיפר כי חשש לקחת את התפקיד הראשי בסדרה ״את״, בעיקר בעקבות ריבוי סצנות מין. ״יש בסדרה המון סקס, והחלק הזה תמיד הפריע לי. זו אחת הסיבות לכך שבהתחלה לא רציתי את התפקיד. חשבתי לסרב. מעולם לא סיפרתי את זה״, הוא מסכם.