ערכת הצבעים האדום/לבן/כחול של דונלד טראמפ עבור צי האייר-פורס-1 החדש בוטלה על ידי ממשל ביידן, לאחר שהמהנדסים חישבו שחום שיוקרן מהחלק התחתון הכחול הכהה עלול לגרום לבעיות.
דוברת חיל האוויר אן סטפאנק אמרה ל-Defense News כי "הניתוח הגיע למסקנה שצבעים כהים יותר, בין היתר, בצד התחתון של מטוס ה-VC-25B עשויים לתרום לטמפרטורות החורגות ממגבלות הכשירות הנוכחיות של מספר קטן של רכיבים במטוס". גורם בממשל אמר שפיצוי על החום הנוסף יביא ליותר עבודות הנדסיות והוצאות עבור פרויקט שכבר נמצא הרבה מאחורי לוח הזמנים. במקור, הפרויקט שתוכנן למשלוח בדצמבר 2024, ייתכן ולא יוצג לראשונה עד 17 חודשים לאחר מכן, במאי 2026 - בתקופה שבה יתכן וטראמפ עצמו אולי ישוב לבית הלבן.
אלו חדשות רעות עבור ביידן, שעד אז יתכן וכבר יצטרך דרגנוע לעלות לאייר-פורס-1.
החדשות הטובות עבור משלמי המסים הן שבניגוד לכל כך הרבה עסקאות בפנטגון שבהן קבלנים פשוט זורקים עלויות חריגות על החשבוניות, טראמפ ניהל משא ומתן על חוזה במחיר קבוע עבור מטוסי הבואינג VC-25B המעוצבים מחדש – הגרסה הצבאית של ה-747-800. זה אומר שבואינג אחראית לכל חריגה בעלויות - וכבר יש הרבה כאלה. בשיחת ועידה למשקיעים באפריל, המנכ"ל דייב קלהון דיבר בצער על העסקה שבואינג חתמה עם טראמפ, עסקה שעליה כבר הפסידה החברה 1.1 מיליארד דולר - כספים שמשלם המיסים האמריקני הרוויח.
"אייר פורס 1, היה רגע מאוד ייחודי, משא ומתן מאוד ייחודי, מערכת מאוד ייחודית של סיכונים שבואינג כנראה לא הייתה צריכה לקחת, אבל אנחנו איפה שאנחנו נמצאים ואנחנו הולכים לספק מטוס נהדר. ואנחנו נזהה את העלות הכרוכה בכך". ערכת הצבעים המוצעת של טראמפ נראתה מאוד דומה לזו של המטוס הארגוני שלו.
סביר להניח שהמטוסים הנשיאותיים החדשים ישמרו על הצבעים הנוכחיים, שהיו בשימוש מאז שנבחרו על ידי ג'קי קנדי.
טראמפ אינו מעריץ: "הכחול בייבי לא מתאים אלינו", הוא אמר ל-Fox News ב-2019. "אני חושב שזה הולך להיראות הרבה יותר טוב, למעשה".
ליתר דיוק, "אייר פורס-1" הוא לא שמו של מטוס ספציפי. במקום זאת, זה אות הקריאה לכל כלי טיס הנושא את הנשיא.
שים את ג'ו ביידן על C-130, וזה גם אייר פורס 1.
זרוק את קמאלה האריס על מסוק OH-58 Kiowa (לא מחוצה לו, משוגע) ובום, זה הופך לאייר-פורס-2.
הנה המחשה הוליוודית סבירה לחלוטין ומרגשת מאוד של הרעיון: