זונה מלאס וגאס שכיכבה ברחבי המחשב הנייד והנטוש של האנטר ביידן זכתה בהלוואה של 20,207 דולר מתכנית 'ההגנה על משכורות' (PPP) של הממשל על כך שיש לה "עסק בבעלות יחידה של אישה", ממש מיד לאחר שג'ו ביידן נכנס לבית הלבן, כך לפי ה-Daily Wire.
האישה, שריל דבובס, רשמה את עצמה כמי שנמצאת בתחום של "אמנים עצמאיים, סופרים, ומבצעים".
ממש כך.
ההתכתבות בין השניים מגלה שהיא ניסתה לעזור להאנטר להירגע עם ההתמכרות לזונות המוגזמת שלו.
"בכנות מותק הבעיה היא שיש לך יותר מדי בנות שם", היא שלחה לו הודעה באוגוסט 2018. "אני מבינה שאתה אוהב הרבה בנות אבל זה בסדר אם תעשה אחת בכל פעם. וזה בסדר אם פשוט תעסיק את השנייה רק למשך שעה אחת". טקסטים נוספים מצביעים על כך שביידן ודבובס - שבשנת 2017 הואשמה בזנות, עסקו באורגיות ועסקאות סמים.
תשובת האנטר ביידן להודעה לעיל מרמזת שהבן הראשון היה מחויב לאורגיות על פני מפגשי אחד על אחד.
"כן, אני כן רוצה שתבואי אבל עם ביטחון שאצלי זה לא או-או עבור מי שנשאר ומי הולך", כתב. בשבוע שלאחר מכן, האנטר ביידן הטיל עליה לקנות עבורו אספקת קראק. "מותק אני כל כך מצטערת תקשיב אני לא מנסה לנצל אותך אבל הוצאתי את כל הכסף שקיבלתי" היא שלחה הודעה. "אבל הלכתי לוולמארט להביא מחטים מותק". בחילופי טקסטים אחרים, דבובס ביקשה מהאנטר להיכנס הביתה ולהציל אותה מטורף.
"אריק ממשיך לאיים עליי, ועכשיו יש לו מישהו בשם קיטון שמאיים גם עליי שבדיוק יצא מהכלא או מה שזה לא יהיה... אתה יכול בבקשה לעזור לי? כאילו הוא מפחיד אותי מאוד. אני שונאת כשגברים מאיימים על נשים", כתבה - האנטר סינן אותה עד שרצה סקס שוב.
"אתה יכול בבקשה להתקשר אליי זה מקרה חירום!!!!!" היא שלחה הודעה בשלב מסוים, מה שהאנטר התעלם ממנו - עד ה-28 בפברואר 2019, כאשר הוא שלח לה הודעת טקסט "היי יפה מה עבר זמן רב מדי", ולאחר מכן שלח לה 500 דולר דרך Venmo, לפי אימיילים במחשב הנייד שלו.
הזונה קיבל את הלוואת ה-PPP ב-7 באפריל 2021, פחות מ-90 יום לאחר השבעתו של ג'ו ביידן. שותפתה לכאורה לחדר, מליסה אנדרברינק - שחלקה את אותה כתובת, קיבלה גם הלוואת PPP ב-5 במאי 2021 למרות שככל הנראה ישבה בכלא בגין גניבת כרטיס אשראי עד סוף 2019.
על פי הדיווח, ההמחאה נעשתה ל" עצמאי" בענף "השירותים האישיים האחרים".
הלוואות PPP לא היו אמורות להיות מחולקות לפושעים.
על פי אתר האינטרנט של התוכנית, "עסק אינו כשיר אם יש לו עבר פלילי של הבעלים" אם הבעלים "הורשע, הודה באשמה או נאלץ להתמודד, או החל בכל צורה של שחרור על תנאי או מאסר על תנאי (כולל מאסר על תנאי לפני פסק דין) בגין, עבירה פלילית הכוללת הונאה, שוחד, מעילה או הצהרה כוזבת בבקשת הלוואה או בקשה לסיוע פיננסי פדרלי בחמש השנים האחרונות".