

תיכון 'טאפט' בוודלנד הילס (צילום: Shutterstock)
בראש ובראשונה, בהודעת משרד החוץ הוסבר כי הוחלט לדחות את פתיחת הסמסטר מיום שני (ה-10 בינואר) ליום שלישי (ה-11 בינואר).
כמו כן, ב-LAUSD ציינו כי כלל הנוכחים בבתי הספר - תלמידים, מורים ושאר העובדים - יחויבו להציג בדיקת קורונה שלילית על מנת להיכנס לקמפוס. כמו כן, במשרד החינוך הדגישו כי כולם מחויבים לעשות זאת, גם מי שמחוסן באופן מלא.
כדי להפחית מהעומס בתחנות הבדיקות, כבר ביום שבת הקרוב משרד החינוך יפתח מספר תחנות לטובת 600 אלף התלמידים במחוז (פרטים על כך ניתן למצוא כאן). עם זאת, חשוב לציין שניתן לעבור את בדיקת הקורונה בכל מקום, לאו דווקא בתחנות שהוקמה ע"י משרד החינוך.
בשלב ראשון הוחלט שכלל התלמידים, המורים והעובדים יעברו בדיקת קורונה אחת בכל שבוע, ובסוף ינואר תתקבל החלטה נוספת האם להאריך את מדיניות זו. במקביל, ראוי להזכיר כי כלל התלמידים מחויבים לחבוש מסכות במהלך יום הלימודים.