מנגנוני התעמולה הצפון-קוריאניים פועלים שעות נוספות במטרה להפוך את חגיגות העשור לשלטונו של הדיקטטור למונומנטליות במיוחד - "מבצר בלתי חדיר וחומה חסינת כדורים בהגנה מסורה על קים בחייהם"
צפון קוריאה ציינה 10 שנים לעלייתו של קים ג'ונג און לשלטון בקריאה לצבאה המונה 1.2 מיליון אנשים להתאחד מאחורי המנהיג העליון, כך דיווחו כלי תקשורת הנתונים לניהול המדינה.
העיתון רודונג סינמון - המשמ כשופר הרשמי של מפלגת הפועלים השלטת - דחק במנהיגים הצבאיים ובחיילים של הדיקטטורה הקומוניסטית במאמר המערכת להפוך את עצמם ל"מבצר בלתי חדיר ולחומה חסינת כדורים בהגנה מסורה על קים בחייהם".
גיליון התעמולה בירך את "מנהיגותו הנמרצת" של קים בפתיחת חזית רחבה "ברחבי המדינה למען התקדמות חדשה וזינוק קדימה כאשר רוח ההתקפה העיקשת שוררת בכל הזמנים".
עוד קרא העיתון לבנות צבא מודרני ומתקדם יותר המשמש "שומר אמין של המדינה ושל עמנו".
"יחד איתו נגיע אל בנייתה של מדינה סוציאליסטית חזקה שתצא מנצחת ושעתידה יהיה ורוד", נכתב במאמר המערכת.
קים הפך למנהיג העליון של צפון קוריאה ב-29 בדצמבר 2011, לאחר מות קודמו ואביו, קים ג'ונג איל, ב-17 בדצמבר של אותה שנה מהתקף לב.
יום השנה מגיע כאשר מנהיגי צפון קוריאה מכנסים ועידה פוליטית גדולה בה היו צפויים גורמים רשמיים לדון ביחסי פיונגיאנג עם ארצות הברית ובבעיות שנגרמו על ידי מגיפת הקורונה במדינה המבודדת.