אבא ושני בניו מתו לאחר ששריפה פרצה בביתם בפנסילבניה בליל חג המולד, כאשר הרשויות מעריכות כי העץ המקושט התלקח וגרם לטרגדיה הקשה.
אריק קינג בן ה-41 והילדים ליאם בן ה-11 ופטריק בן ה-8, מתו כאשר השריפה פרצה בביתם בקווקרטאון בסביבות השעה 1:20 לפנות בוקר. על פי הדיווחים, גם שני הכלבים שלהם נהרגו. אשתו ואמם של הקורבנות, קריסטין, הצליחה להימלט עם בנה הבכור בריידי, לפני שנפגעו מהאש, וטופלו בבית החולים בעקבות שאיפת עשן.
"הראיות מראות בבירור שהשריפה החלה בעץ חג המולד", אמר מפקד משטרת קוויקרטאון, סקוט מקלרי, שציין כי מדובר בעץ אמיתי. "עץ חג המולד נשרד מהר מאוד". כוחות רבים הוזעקו למקום, ועל פי מכבי האש הם הצליחו להשיג שליטה על הלהבות רק בשעה 2:30 בלילה.
השריפה כילתה את המבנה ואת הבית הסמוך, אך על פי ערוצי התקשורת המשפחה השנייה הצליחה לנוס על נפשה ללא פגע.
הקהילה המקומית כואבת את המקרה, ותוך כמה שעות יותר מ-350,000 דולר נתרמו עבור המשפחה אשר הייתה מאוד פעילה בתוכנית הבייסבול לנוער של העיירה. "אריק וקריסטין היו יחד מאז התיכון, והם האנשים המאושרים ביותר שאי פעם פגשתי", כתבה מארגנת איסוף התרומות קריסטין רנדצו.
"הם תמיד חייכו והיו מלאים ברוח חיובית, פשוט לא היה אפשר שלא לאהוב אותם. שלושת הבנים היו כולם חלק עצום מאגודת הבייסבול, ובילו את הימים והלילות במגרשי הבייסבול".
מחוז בית הספר אמר שהמשפחה הם "סוג האנשים שהופכים את המקום למיוחד לחיות בו וללמוד בו".