נער מקליפורניה הודה כי רצח נערה בת 16 ואת הוריה לאחר שנתפס עם הצעירה בתוך חדר השינה שלה, אמרו התובעים.
מאוריסיו ג'ונסון, בן ה-19 (היה בן 18 במהלך ביצוע הרצח), הודה ביום שלישי באשמה ברצח המשולש וקיבל עונש של 150 שנות מאסר, כך אמר התובע המחוזי של מחוז הומבולדט.
ג'ונסון טבח בניקי מטקאלף, בן ה-40, ארוסתו ואם הנערה מרגרט מון, בת ה-40, והבת שלי אוטמן-מון בת ה-16 ביום ה-9 בפברואר בביתם שב-Bear River Band בקליפורניה.
הכל החל כאשר הנער נכנס לבית "באישור של כמה קטינים" שהתגוררו בו, אמרו התובעים.
אחרי שרוב הבית הלך לישון (ויתר הנערים סולקו מהבית לאחר שאם הבית תפסה אותם שותים אלכוהול), החליט האב החורג להיכנס לחדר השינה של הילדה ומצא בו את ג'ונסון בן ה-18 ואת הנערה בת ה-16 במצב "אינטימי".
בשלב זה האב היכה את ג'ונסון בן ה-18, שברח מהחדר עם המכנסיים למטה, בשלב זה הנער תפס אקדח 9 מילימטר והוציא להורג את ההורים.
לאחר מכן ג'ונסון החליט לירות גם בנערה עימה היה במצב אינטימי "מפני שהוא לא רצה שיהיו עדים".
בתצהיר מוקדם ג'ונסון אמר לאחיו שהוא היה בפאניקה ואמר שהוא פעל בלי לחשוב.
לאחר האירוע המחריד שני ילדיה הנוספים של האמא מרגרט מון, בני ה-11 וה-13, שלא נפגעו, התקשרו למשטרה בסביבות השעה 8 בבוקר כדי לדווח על הירי.
במקביל ג'ונסון החליט להימלט ברכב השטח של אמו, כשהוא מלווה בבן הזוג של אמו, פון-אריק קינר, בן ה-46 ובעוד אמו של ג'ונסון נוסעת אחריהם ברכב אחר בניסיון להימלט מקליפורניה.
אך בלא שידעו לאחד מכלי הרכב שלהם היה התקן מעקב מיוחד שהותקן על ידי הסוחר ששכר את הרכב למקרה שירצו להחזירו, והשלושה אותרו על ידי שוטרי סיור בכביש המהיר 80 שבמדינת יוטה בסביבות השעה 1:30 לפנות בוקר.
אך הרוצח עדיין לא נכנע. בעוד אמו של ג'ונסון עצרה, שני הגברים המשיכו וסיירת הכביש המהיר השתמשה ברצועת דוקרנים כדי לעצור אותם.
בנוסף להודאה באשמה ברציחות, מאוריסיו ג'ונסון הודה בהאשמות מיוחדות בגין שימוש בנשק חם שגרם למוות.
במסגרת הסדר הטיעון, הוא יידון ל-150 שנות מאסר עולם, והדיון הראשון על תנאי השחרור שלו יהיה בעוד 25 שנים.