עידן ז״ל גדל ברחובות, בן להורים משה ודליה שעדיין מתגוררים בעיר. אח לסיוון התאום שלו, האחיות לירון וחן, והאח הקטן ערן.ללוס אנג׳לס עבר כבר בשנת 2002. כאן הכיר את שרון, לימים בת זוגתו ואם ילדיו. עידן היה איש של עבודה קשה. הוא עבד כנהג הובלות על משאיות ענק בכל רחבי ארצות הברית, ולבסוף הקים את ״גרין מייל״; חברת מובינג קטנה בה עבד. שגרת חייו היו מלאים בנסיעות של ימים ארוכים על הכבישים המפותלים לטקסס, אריזונה ומיאמי. הכל כדי להביא פרנסה למשפחתו שכה אהב.
עידן השאיר אחריו שלושה ילדים: ניתאי בן חמש וחצי, שילו בן ארבע וחצי ועוז הקטן רק בן 11 חודשים. מקורבים למשפחה סיפרו לי שביום חמישי עזב מוקדם את העבודה והחל בנסיעה הבייתה כדי לחגוג עם זוגתו וילדיו את יום ההולדת שחל ב-3 באוקטובר. נסיעה ממנה לא שב.
הסיבות לתאונה עדיין אינם ברורות. כל שאנו יודעים כרגע הוא שמדובר בתאונה קשה. עידן נהג במשאית ענק- 18 Wheeler באורך של 7 פיט. התאונה התרחשה בשש וחצי בערב בעיר ביג ספרינג שבטקסס. בעודו נוסע על ה- 20 i לכיוון מערב, מסיבות לא ידועות למשטרה נהג משאית נוסף שנסע בנתיב המזרחי סטה ממנו, איבד שליטה והתנגש בעוצמה במשאית של עידן. הנהג הפוגע נהרג גם הוא. קצת אחרי השעה תשע וחצי בערב שעון קליפורניה קיבלה שרון את הבשורה הקשה על מותו.
היה איש משפחה
חבריו של עידן מספרים על ליבו הגדול, על כך שעזר להמון אנשים ותמיד הסתובב עם חיוך. אדוה, חברה קרובה של המשפחה וצלמת מוכרת בקהילה סיפרה לי: ״עידן היה אבא מדהים לילדים שלו. כל דקה שהוא לא היה בעבודה הוא היה איתם. קונה מפנק ודואג להם כל הזמן. המשפחה והילדים היו הדבר הכי חשוב לו, והוא עבד קשה קודם כל כדי לפרנס אותם. ״זמן ליותר מידי תחביבים לא היה לו. אך עידן, מספרים לי, אהב מאוד את הים. הוא היה הולך לחוף הקבוע שלו ב- Will Rogers State Beach , זה היה המפלט שלו ולשם לקח גם את ילדיו. הוא גם היה אוהב לעשות על האש ותמיד היה מזמין המון אנשים אליו הבייתה.
אדווה נזכרת במפגש האחרון שלהם: ״לפני חודש הלכתי לים ופתאום אני רואה שהתיישבתי ממש לידו מבלי לשים לב אפילו. עידן הביא אוכל שהוא מאוד אוהב: לחמניות עם גבינה וסלומון. הוא ראה את הילדות שלי ויש אמר: ׳קחי תכיני לילדות סנדווצ׳ים, קחי כמה שאת רוצה׳. הוא תמיד היה נותן מכל הלב. ״
זה הזמן לפתוח את הלב
עידן ז״ל היה המפרנס היחיד של המשפחה, בעוד שרון מתפקדת כעקרת בית ואמא במשרה מלאה לשלוש ילדיהם. מעבר להלם והטרגדיה הנוראה, נפלו על המשפחה הוצאות כלכליות גדולות בעקבות מותו וגם הצורך לעזור לילדיו כדי שדבר לא יחסר, בין היתר כדי שיוכלו להמשיך ללכת לגן ולבית הספר. אנו זקוקים לעזרתכם כדי להעמיד את המשפחה על הרגלים. ביחד אנחנו יכולים לסייע להם לעבור את התקופה הנוראה והקשה הזו, ולהבטיח את עתידם של הילדים. זה הזמן להראות את כוחה ונדיבותה של הקהילה הישראלית שלנו. מקורבים למשפחה פתחו חשבון ״גו פאונד מי״ כדי לסייע לשרון וילדיו הקטנים של עידן ז״ל.
זה הזמן לעשות מצווה ולפתוח את הלבב. לינק לגו פאונד מי: https://www.gofundme.com/f/help-the-family-of-our-beloved-idan