מארחת תכנית הבוקר מיקה ברז'ינסקי, רוצה שהנשיא דונלד טראמפ, שבמשך מספר חודשים הושמד על ידי התקשורת הממסדית וכונה כמנהיג של הפיכה להתקוממות ב-6 בינואר, יהיה מי שיעזור להגביר את שיעורי החיסון בכך שהוא יאמר לחסידיו לצאת ולהתחסן.
בדיון על ירידת שיעורי החיסון בארה"ב, במהלך יום שישי בבוקר, הציעה ברז'ינסקי כי טראמפ לבדו, שאותו היא ממתגת כ"מנהיג כת", יכול לשכנע אמריקאים מהוססים להפשיל שרוולים.
"האם זה מאוחר מדי, או שאם דונלד טראמפ יערוך מסיבת עיתונאים, אירוע גדול, 'זה יהיה ענק!' וידחק בעם האמריקני לקבל את החיסון, יפציר בהם בלהט, יראה תמונה שהוא מקבל אותו, ויתמך בחיסון ברחבי הארץ, האם הוא יכול לבדו לתקן זאת?", שאלה בר'זינסקי את המארח השותף שלה דוני דויטש.
האישור הפתאומי של השפעת טראמפ מדגים כיצד השמאל מוכן להעלים עין חשש מפניו כל עוד זה עשוי לתת להם מנוף, או יתרון פוליטי.
במקום אחר בראיון השוותה בזז'ינסקי את טראמפ למנהיג כת שיכול "לעודד" את חסידיו לעשות הכל.
"עבור כל כך הרבה אנשים שהיו שם וכל כך הרבה אנשים ברחבי אמריקה, טראמפ הוא האדם היחיד שיכול לעודד אותם לקבל את החיסון, ובכל זאת הוא לא", אמרה ברז'ינסקי והוסיפה, "ובזה טמונה דמות הכת של טראמפ בעקבות כך הוא מהווה סכנה כה גדולה לדמוקרטיה שלנו. זו לא הגזמה - כך פועלים מנהיגי הכת".