חודש הגאווה 2021: מיכאלה קנדי-קואומו, בתו של מושל ניו יורק אנדרו קואומו, יצאה מהארון כביסקסואלית, וקראה לנקיטת עמדה נגד הומופוביה.
"לאלו שמתמודדים עם ההטרוסקסואליות הכפייתית שהחברה שלנו מאכילה אותנו, ומרגישים שונים, אנא דעו שאתם לא לבד", כתבה קנדי-קואומו בת ה-23 באינסטגרם. "היום אני מכריזה על הזהות הקווירית שלי בגאווה, ובכבוד לאלו שבאו לפניי. אני מלאה בהכרת תודה לאקטיביסטים שנלחמו למען זכותי לאהבה ואושר."
מושל ניו יורק אנדרו קואומו (מרכז) עם שלושת בנותיו במצעד הגאווה בניו יורק. מיכאלה לצדו משמאל
קנדי-קואומו כתבה על מאבקה לחשוף את זהותה היסקסואלית, והוסיפה תמונות שלה במצעד הגאווה עם בני המשפחה, כולל המושל אנדרו קואומו, דמוקרט שהוביל לחקיקה לטובת נישואים חד מיניים במדינת ניו יורק בשנת 2011. "אני אוהב אותה, תומך בה, וגאה מאד במיכאלה", אמר קואומו בהצהרה. מיכאלה היא בת הזקונים של המושל מבין שלוש בנותיו עם גרושתו קרי קנדי.
חודש הגאווה יימשך לאורך יוני בניו יורק ובמדינות אחרות, עם אירועים המתוכננים להנצחת מרד סטונוול ב -1969.
המושל אנדרו קואומו
המושל אנדרו קואומו היה מהדמויות הבולטות במלחמה בנגיף הקורונה לאחר התפרצותו, אך עתה הוא עומד בפני קריאות הולכות וגוברות להתפטרותו: הרשויות חוקרות טיוח של אלפי מתים מקורונה בבתי אבות, ושתי יועצות לשעבר שלו מאשימות אותו בהטרדות מיניות. קואומו, שכהונתו השלישית תסתיים בשנה הבאה, הכחיש את הטענות.