נהג אובר בסן פרנסיסקו הותקף מוקדם יותר השבוע ע"י שלוש הנוסעות שנכנסו לרכבו, וזאת לאחר שביקש מהן לפעול לפי נהלי החברה ולחבוש מסכות במהלך הנסיעה.
תיעוד התקרית באובר, מוקדם יותר השבוע בסן פרנסיסקו
הנהג, סובחאקר חאדקה בן ה-32, סיפר שאסף את שלוש הנשים בעיר ביום ראשון האחרון, ואחת מהן נכנסה למכונית ללא כיסוי פנים. על אף הבקשות החוזרות, היא סירבה לעטות מסכה ועל כן חאדקה עצר את המכונית וביקש מהנוסעות לצאת.
מצלמת הרכב תיעדה את המהומה שאירעה לאחר מכן, כאשר שלוש הנשים החלו לקלל ולתקוף את הנהג באופן מילולי.
בסרטון שפרסם הנהג ניתן לראות כיצד הנוסעת שהייתה ללא מסכה משתעלת עליו, ובשלב מסוים היא אף מזנקת לעבר הטלפון הנייד של חאדקה, שהצליח למנוע את הגניבה.
בשלב זה נרשמה תפנית אלימה, כאשר הנוסעות החלו לתקוף את הנהג פיזית, ואחת מהן אפילו הורידה את המסכה מפניו וזרקה אותה לרצפה. אם לא די בכך, אחת מהן ריססה גז פלפל לעבר הנהג עם יציאתה מהמכונית.
"פחדתי, בחיים שלי לא עברתי דבר כזה ורק רציתי שהן יצאו מהרכב כדי שאוכל להתרחק משם", הנהג סיפר לתקשורת המקומית בסן פרנסיסקו.
במקביל לכך שמשטרת סן פרנסיסקו פתחה בחקירה (ושלוש הנוסעות סולקו לצמיתות מאובר), פרסום התיעוד של התקרית הוביל לכך שתושבי העיר פתחו דף גיוס תרומות באתר GoFundMe, שעד כה הצליח לגייס יותר מ-35 אלף דולרים עבור חאדקה.