ילד בן 3 ירה בעצמו למוות במהלך מסיבת יום הולדת שנערכה עבורו, כך נמסר ממשרד השריף במחוז מונטגומרי שבטקסס.
אילוסטרציה
תחילת האירוע בשעות הצהריים של יום שבת האחרון, אז הוזעקו שוטרי משרד השריף אל בית בעיירה פורטר, כ-40 ק"מ צפונית למרכז העיר יוסטון, בעקבות הדיווחים על הירי.
אחד מקרובי המשפחה שהוזמן למסיבה הגיע לבית כשהוא חמוש באקדח, ובהודעת המשטרה הוסבר ש"הילד מצא את כלי הנשק לאחר שנפל מהכיס של אחד מבני המשפחה". עוד הוסבר כי המשפחה ישבה בסמוך כאשר לפתע נשמעה הירייה, והילד נורה בחזה.
שמו של הילד, רק בן 3, לא פורסם, אך במשרד השריף הסבירו שהוא פונה לתחנת כיבוי אש סמוכה, אך פרמדיקים במקום נאלצו לקבוע את מותו.
MCTXSheriff Investigates Shooting https://t.co/PZ6c7fcQ2l pic.twitter.com/aBwhix83RO
— MCTXSheriff (@MCTXSheriff) October 25, 2020
לא ברור אם מתנהלת חקירה פלילית כנגד המשפחה או בעל כלי הנשק, ובמשרד השריף הסתפקו בהודעה לפיה "תפילותינו ומחשבותינו עם המשפחה שסובלת מהטרגדיה הקשה".