

וורת'ן, שנחשד ברצח בת זוגו ובנה, נעצר אתמול בבורבנק (צילום: שירות המרשלים)
החשוד, ג'ורי וורת'ן בן ה-25, נעצר ע"י אנשי שירות המרשלים - דבר שמעיד על כך שזוהי תוצאה של חקירה ממושכת, ולא מעצר מקרי - 16 חודשים לאחר שנמלט מארקנסו.
לפי הודעת השירות, וורת'ן רצח את בת זוגו, אליסה קאנון, ובנה בן ה-4, בריידון, ביוני 2019 בעיר קאמדן שבדרום המדינה. מיד לאחר הרצח, וורת'ן ברח מהמקום ברכבו, שנמצא בסיאטל כעבור מספר שבועות. בזמנו סברו החוקרים שוורת'ן נטש את הרכב כדי לנסות ולהיכנס לקנדה ברגל, אך, כאמור, הוא דווקא נעצר בדרום קליפורניה.

וורת'ן רצח את בת זוגו ובנה בן ה-4 בקיץ 2019 (צילום: משטרת קאמדן)
בתקשורת בארקנסו דווח כי וורת'ן חי תחת שם בדוי, רונלד קלייגלר. כאשר הוא הבחין באנשי שירות המרשלים המתקרבים לביתו, הוא נמלט לגג הבניין וניסה לקפוץ לבניין סמוך, דבר שהוביל לפציעתו. לאחר שקיבל טיפול רפואי, הוא הועבר לבית הכלא בעיר, שם הוא צפוי להישאר עד ההסגרה בחזרה לארקנסו כדי לעמוד לדין בגין הרצח הכפול.