

אילוסטרציה (צילום: Shutterstock)
המשטרה הוזעקה לבית ברח' אסקובדו (Escobedo), מדרום לשד' ונטורה, בסביבות השעה 3:00 לפנות בוקר (בלילה שבין שני לשלישי). בהודעת המשטרה הוסבר כי כ-100 איש נכחו במקום ונדרשו לעזוב באופן מיידי.
עם יציאתם מהמקום, רבים נצפו ללא מסכות, ובתיעוד שהגיע מהמקום ניתן לראות ששמירה על ריחוק חברתי גם לא הייתה בראש מעייניהם. עם זאת, עדיין לא ברור אם מדובר בבית שהושכר באמצעות אתר כגון Airbnb, ולא ידוע אם איש יועמד לדין בעקבות התקרית.
תופעת המסיבות הביתיות מורגשת היטב, בעיקר בערים הגדולות כגון לוס אנג'לס. בחודש שעבר התרחש אירוע ירי באחוזה מפוארת בשכונת בוורלי קרסט היוקרתית: אישה כבת 35 נרצחה ואילו ארבעה אנשים נוספים - שני גברים ושתי נשים - נורו אף הם.
למרות שלא מדובר במסיבה הביתית הראשונה (או אפילו הגדולה ביותר) שהתקיימה באזור מאז תחילת המשבר, נדמה כי העובדה שאישה נורתה למוות גרמה לראשי העיר להבין שמוכרחים לבצע שינוי משמעותי. וכיומיים בלבד לאחר מכן, ראש העיר המקומי, אריק גרסטי, הודיע על מדיניות חדשה, במסגרתה הוא יורה לנתק חשמל ומים בבתים, במשרדים ומבנים נוספים בהם מתקיימת התקהלות גדולה.
"החל מיום שישי הקרוב, אם משטרת לוס אנג'לס תזהה במקום אליו הוזעקה שמתרחשת בו התקהלות בעלת מספר רב של נוכחים, ולצערנו נתקלנו בכך לא אחת, אנו נורה על ניתוק אספקת החשמל והמים באותו מקום בתוך 48 שעות", הסביר בזמנו ראש העיר.
כאמור, טרם התברר אם הבית בוודלנד הילס שבו נערכה המסיבה במהלך הלילה, ינותק אף הוא.