מזכירת המדינה לשעבר הילארי קלינטון התיישבה ביום שני לראיון וירטואלי עם עוזרתה לשעבר ג'ניפר פלמיירי כדי לדון בבחירות 2020.
בקליפ מהראיון שאלה פלמיירי את קלינטון "מה טראמפ יעשה אם ביידן ינצח"?.
"אני חושבת שלרפובליקנים ישנם מספר תרחישים שהם בוחנים, אחד זה לערער נגד הצבעות של אנשים שהצביעו בדואר. הם מאמינים שזה יעזור להם להשיג יתרון צר ביום הבחירות", אמרה קלינטון מבלי להתייחס לחשדות המרובים כי פתקים שנשלחים בדואר עלולים לעורר זיופים קשים.
קלינטון קראה לפעולה משפטית מאסיבית "כדי לערער על הבחירות שכן הרפובליקנים יפגעו באנשים המבקשים להצביע מרחוק".
הילארי המשיכה, "ג'ו ביידן לא צריך להודות בהפסד בשום פנים ואופן, מכיוון שלדעתי זה הולך להיגרר, ובסופו של דבר, אני מאמינה שהוא לא ינצח אם לא ניתן סנטימטר ואם נהיה ממוקדים וחסרי פשרות כמו הצד האחר”.
המועמדת לשעבר לנשיאות גם רמזה שמפגיני שמאל נשלחים לקלפיות באומרה כי "עלינו להיות עם צוותים משלנו כדי להתמודד עם כוח ההפחדה שהרפובליקנים וטראמפ הולכים להציב מחוץ לקלפי".
דבריה של קלינטון
קלינטון, שאינה זרה לצביעות, התלוננה רק לפני שבועיים כי הנשיא טראמפ, ולא ג'ו ביידן, יהיה זה שלא יסכים להכיר בתוצאות הבחירות.
"אני לא רוצה להפחיד אנשים, אבל אני רוצה להיות מוכנה, יש לי כל סיבה להאמין שטראמפ לא הולך ללכת, אתה יודע, בשקט אל תוך הלילה אם הוא מפסיד. הוא מתכוון לנסות לבלבל אותנו, הוא ינסה להביא כל מיני תביעות, הוא מוכן לעבוד עם שר המשפטים (וויליאם) באר, כדי לעשות כל מה שצריך".