אסיר שניסה לבצע ניסיון בריחה מרייקס איילנד בשבוע שעבר ניסה לבצע אחד נוסף, לאחר שטעם כ-30 דקות של 'חופש', לפני שנעצר, כך מדווח הניו יורק פוסט.
ארתור ל. בראון בן ה-37 מברקולין נמצא על גג מתקן הקליאה, שם נתפס. התקרית מתוחקרת ברגעים אלה וייתכן כי מספר מהסוהרים יישאו בתוצאות הרשלנות, כך מסר דובר מתקן הקליאה פיטר ת'ורן.
בראון טיפס על הגדר של הפיקוד הצפוני של הכלא בשעה 9 בשעות הבוקר (שעון ניו יורק), כאשר ביום ה' הוא ביצא בשעות הצהריים ניסיון בריחה נוסף כאשר טיפס על מרקז כליאה של בית כלא סמוך בקצה המזרחי של קומפלקס הכליאה.
מצלמת אבטחה תיעדה אותו בעבר תוקף צמד שוטרים, בעודו מבצע את התעלול המסוכן.
נכון לעתה לא ברור כיצד הגיע לגג הבניין הנמצא כ-2 קומות מעל הקרקע, התראת "רד אלרט", נשמעה כ-6 דקות מרגע היעלמותו והחיפוש החל אחר עקבותיו.
בראון נמצא במעצר מאז ה-7 במאי שנת 2019, כאשר חצה באופן בלתי חוקי את שטח המעבורת בסטטן איילנד, ולאחר מכן תקף 2 שוטרים שנקראו לזירה.
במסמכי בית המשפט נראה כי הוא השליך צואה על אחד מהסוהרים בימים שלאחר המעצר הראשוני, במרכז המעצר שבבית המשפט במנהטן בו הוחזק.
הוא נשפט כעבור יומיים באשמת תקיפה וחניקה של אנשי אכיפת החוק ומאז הוא מוחזק במעצר באי רייקרז.