כוחות משטרה עצרו בתום חיפוש ממושך, שני נערים שהעלו סרטון לרשתות החברתיות, בו הם לכאורה מתועדים משתעלים בקרבת מצרכים ברשת מזון.
מדובר במקרה שהתרחש בעיר פורסלוויל, שבמדינת ורג'יניה, וכתוצאה מכך, הסירה הנהלת המקום את כל המצרכים שהיו במדף הנגוע.
בנוסף ננקטו צעדים קפדניים יותר על מנת להבטיח את בריאותם של הלקוחות בחנות.
במקביל, המשטרה ביקשה לאור המקרה, להדגיש בפני ההורים לגבי חשיבות הפיקוח על התנהלות ילדים וכן בנוגע לתוכן אותו הם משתפים ברשת החברתית
"למדנו כי מדובר בטרנד מטריד ברשתות החברתיות", ציינה המשטרה המקומית בפייסבוק, "אנא דברו עם ילדיכם והסבירו להם כי התנהגות שכזאת היא פסולה, במיוחד בתקופה בה מחלת הקורונה מתפשטת ברחבי המדינה".
למרות חומרת העניין, הוסיפה המשטרה בהודעתה כי לא יוגשו כתבי אישום כנגד הנערים מכוון "שלא הייתה להם כוונה פלילית במעשה".
בתום חקירת האירוע, התקבלה מסקנה שאף לקוח או מוצר נפגע באופן ישיר מהשיעולים אך הם מביעים הערכה להנהלת החנות שכאמור, פינתה את המדף ודיווחה על כך למשטרה מתוך רצון לשמור על בריאות לקוחותיה ועובדיה.
צפו בתופעה המטרידה שתופסת תאוצה: