תושבת מדינת וירג'יניה שביקרה את סבה המתגורר במדינת צפון קרוליינה גרפה לא פחות ממאה אלף דולר באמצעות כרטיס גירוד ואת הקרדיט לזכייה היא נותנת לסבא על העצה הטובה שסיפק לה לדבריה.
הנכדה והסבא בצילום זכייה משותף
קייטלין ראניי שהתה בבית הסב במהלך סוף השבוע האחרון כאשר השניים הלכו ביום שבת לרכוש יחדיו כרטיסי גירוד (חישגד) כחלק מבילוי משותף של סבא ונכדתו.
הם עצרו בחנות נוחות, שם קייטלין שאינה חובבת כרטיסי גירוד בשגרה, עמדה לשלם דולר בעבור כרטיס בסיסי ביותר. אז המליץ לה הסב לקחת סיכון גדול יותר ולקנות במקום זאת כרטיס שעולה 20 דולר, RUBY RED 7'S, זהו שמו.
RUBY RED 7'S. כרטיס הגירוד עליו המליץ הסבא
מאוחר יותר הסתבר שהעצה של סבא השתלמה שכן כשחזרו הביתה, גירדו את הכרטיסים שרכשו וגילו שהנכדה זכתה ב-100 אלף דולר, 70,756 דולר לאחר ניכוי מס. "אולי הוא לא כל כך משוגע בתחביב של מילוי כרטיסי גירוד", אמרה קייטלין ביום רביעי כשהגיעה לדרוש את כספי הזכייה.
"אני חייבת לו ארוחת ערב, עבודה טובה סבא". לדבריה היא מתכננת כעת להשקיע את הכסף בחשבון חיסכון לקולג' עבור בנה ולחסוך לבית.