ג'ורג' סורוס שוב על הכוונת.
לאחר שהפך לשנוא התנועה הפופוליסטית במערב, ולאויב המפלגה הרפובליקנית בארה"ב, בשל מיליארדי הדולרים שהוא מעביר למטרות פוליטיות מפוקפקות מסמכים חדשים חושפים קשרים מטרידים בין סורוס ובין הסנקדל שאירע השבוע בבחירות המקדימות לראשות המפלגה הדמוקרטית.
סורוס על רקע דגל מדינת איווה (צילום: Infowars)
מעט רקע: המסמכים החדשים שהתגלו חושפים כי המיליארדר היהודי מהונגריה היה התורם מספר אחד של ראש ועדת הבחירות הדמוקרטית, התובע הכללי לשעבר, אריק הולדר שקיבל מסורוס תרומות על סך כ-2.6 מיליון דולרים בשנתיים האחרונות.
באותו הכסף שתרם סורוס, השתמשה המפלגה הדמוקרטית כדי לרכוש חברת תוכנה בשם Pacronym, שלאחר מכן הקימה חברת בת העונה לשם Shadow Inc שהייתה אחראית על ייצור האפליקציה שכשלה בליל הבחירות באיווה ושלאחריה התעורר פולמוס שלם סביב יושר תוצאות הבחירות. במילים אחרות: סורוס מימן את האפליקציה שגרמה להרמת גבות לגבי יושר תוצאות הבחירות הדמוקרטיות.
קשימת התרומות למפלגה הדמוקרטית (צילום: Infowars)
אך אם חשבתם כי כאן תם הסיפור, טעיתם.
כפי שמדווח העיתונאי הבריטי פול ג'וזף ווטסון, מסתבר כי פיט בוטג'ג' המועמד הדמוקרטי שניצח (באיחור) בבחירות באיווה, גם הוא, ולא רק ג'ורג' סורוס תרם מהונו הפרטי למעלה מ-21,000 דולרים לחברת Shadow. כמו כן התגלה כי מייסדת החברה טארה מק'גאוון שעבדה בעבור הקמפיין של הנשיא לשעבר ברק אובמה, היא למעשה אשתו של יועצו האישי של בוטג'ג'.
בקיצור: החברה שאחראית לסקנדל בדבר תוצאות האמת בבחירות הדמוקרטיות הוקמה בכספו של ג'ורג' סורוס, וזכתה לתרומות של המועמד החביב על הממסד הדמוקרטי שניצח בבחירות - נמשיך לעדכן.