אילוסטרציה (צילום: Shutterstock)
מדד הנאסד"ק היה היחיד מבין המדדים החשובים שרשם עלייה, מזערית ככל שתהיה, ובתום המסחר המדד עמד על 7,993.25 נקודות, עלייה של 0.08% לעומת ערכו בבוקר. כאמור, הבהלה סביב עניין פיטורו של סגן התובע הכללי רוזנשטיין הובילה לירידות גדולות במניות, אך הן התייצבו לאחר שהנשיא טראמפ אמר שהוא ייפגש עם רוזנשטיין ביום חמישי הקרוב.
גם מלחמת הסחר ההולכת וגוברת בין ארה"ב לסין עושה את שלה בבורסה. הבוקר הודיע הממשל כי יטיל מכסי מגן של 10% על כ-200 מיליארד דולר של מוצרים סינים, ומספר זה יעלה ל-25% בתום השנה הנוכחית. היום גם נכנסו לתוקף מכסי המגן של סין על מוצרים שמיובאים מארה"ב.
במהלך סוף השבוע נודע כי חברת התקשורת הבריטית, סקיי, תירכש ע"י קומקאסט לאחר שזו הציעה יותר מהמתחרה שלה, 21st Century Fox. המנייה של סקיי עלתה ב-8.7% והיא נסחרת בעבור 90.11 דולר, ואילו קומקאסט איבדה כ-6% מערכה, והמנייה נסחרת בעבור 35.63 דולר ליחידה.