בזמן שבניו יורק מתקיימת צעדת הכובעים המטופשים, בסן פרנסיסקו חוגגים את ה-1 באפריל, הלא הוא April Fool’s day, בדרך מעט שונה. תהלוכת St. Stupid day משלבת צעדה, משימות וכיף.
הכי כיף להשתטות לפעמים. יום השוטים בסן פרסיסקו
אז מה עושים בצעדת ה"מטופשת" הזאת? התהלוכה המשעשעת הזאת עוברת דרך המחוז הפיננסי ועוצרת במספר תחנות שונות בדרך הנקראות: "תחנות טיפשיות", שם מתבקשים המשתתפים לבצע פעולות מסורתיות כגון השלכת כרטיסי לוטו שהפסידו בהגרלות על בניין ה- Federal Reserve. בואו עם גרביים מוזרות לטקס ה- Sock Exchange המסיים את התהלוכה על מדרגות הבורסה בעיר.
באתר: saintstupid.com תוכלו לקבל את כל רשימת הדברים המטופשים שתתבקשו לעשות במהלך הצעדה, המסלול ורעיונות ליצירת צעדה משלכם.
הצעדה כוללת משימות משוגעות וכיפיות
אנא הגיעו בלבוש הולם: תלבושות מוזרות ומשוגעות, רעשנים, תופים וכל מה שיעזור לכם לעשות הרבה רעש.
התהלוכה תצא לדרך ביום ראשון, 1 באפריל ב-12 בצהריים מה- Transamerica Pyramid ועד ה- Washington Square Park
השתתפות: חינם.